top of page
Mariska Steerneman, 1 op 1 coaching

Loopt je leven niet zoals je graag wilt?
Of loop je vast in een bepaald thema?

En lukt het (nog) niet om dit zelf te doorbreken?

Ik begeleid je graag om weer plezier te krijgen in jouw leven zodat jij het leven kunt

leiden dat jij wilt.

1 op 1 coaching

Kun jij je draai niet vinden?

Soms loopt je leven niet zoals je graag zou willen. Dit kan ontstaan door impactvolle gebeurtenissen, bepaalde situaties uit het verleden of je mist gewoonweg de handvatten om te kunnen omgaan met de situaties op jouw pad. Misschien heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent, of dat je 'anders' bent dan de rest. Of je vind het lastig om met prikkels en emoties om te gaan. Misschien is het voor jou heel duidelijk hoe die disbalans in je leven is ontstaan? Of je merkt juist dat je niet vooruit komt maar krijgt niet de vinger erop waar het precies aan ligt. Door middel van 1 op 1 coaching krijg je weer grip op je leven zodat je vol vertrouwen, daadkracht en plezier jouw eigen pad kunt vervolgen.

Ik ondersteun jou graag!

Mijn naam is Mariska. Ik weet hoe het kan voelen als je vastloopt in je leven. Bepaalde gebeurtenissen in je leven kunnen enorm veel impact hebben op hoe je jezelf voelt, je motivatie en zelfvertrouwen. Soms missen we de handvatten om te dealen met deze situaties en soms is het gewoonweg te veel of te vaak wat maakt dat we hierin vastlopen. Ook kan het zijn dat je jezelf anders voelt dan anderen en dat je niet goed weet hoe je hiermee kunt omgaan. Dit kan je erg onzeker maken en maakt dat je gaat twijfelen aan jezelf. Zelf werd ik bijvoorbeeld enorm streng naar mezelf. Ik legde de lat enorm hoog en had altijd zo'n klein intern stemmetje wat me vertelde dat het niet goed genoeg was.

Tijdens mijn coachingsopleiding leerde ik hoe ik mijn "anders zijn" kon inzetten als mijn unieke kracht. Daarnaast leerde ik hoe je veerkrachtig kunt omgaan met gebeurtenissen buiten eigen controle. Ik begon steeds meer van mezelf te houden en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik vond steeds meer mijn draai in het leven. Ik werk nog steeds elke dag aan mijzelf en blijf mijzelf herontdekken zodat ik elke dag met plezier het leven kan leiden wat ik wil.

Coaching, 1 op 1, beweging
Wandelcoaching, Rust, Natuur, Kracht
Volg je dromen
Mariska Steerneman

Ook jij kunt weer plezier krijgen in je leven!

Ik weet dat ook jij het in je hebt om je dromen te realiseren. Je hoeft niet te geloven wat anderen over je zeggen. En je hoeft ook niet te luisteren naar dat negatieve stemmetje in je hoofd. 

Wat ik heb geleerd: Wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd zo veel meer dan dat! Het is hoog tijd dat jij jezelf een ander verhaal gaat vertellen. Dat je leert geloven in jezelf. Ook al geloof je het nu zelf nog niet: Het is echt mogelijk! Jij hebt namelijk alles al in je wat nodig is om jouw dromen te realiseren. Om dit te bereiken dien je wel in beweging te komen. 

In beweging komen? Hoe zit dat?

In mijn coachings combineer ik 1 op 1 gesprekken vrijwel altijd met lichaamsbeweging. Ik geloof namelijk dat beweging een heel belangrijk onderdeel kan vormen jouw persoonlijke groei.

Waarom is bewegen zo belangrijk? Als je beweegt maak je gelukshormonen aan. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Je krijgt nieuwe zin om dingen te doen, je zelfvertrouwen groeit en je kunt helderder denken. Beweging is daarnaast ook een goede uitlaatklep om spanning en emoties los te laten.

Wat doet beweging nog meer?

Hoe jij bent als je beweegt zegt heel veel over jouw gedrag in het dagelijks leven. Ken je bijvoorbeeld je eigen grenzen niet? Dan zul je tijdens  bewegen ook over die grenzen heen gaan. Vind je het lastig om jezelf te motiveren? Of ben je erg streng of hard voor jezelf? Ook dit komt dan tijdens het bewegen naar voren.

Met datgene wat er tijdens het bewegen naar voren komt gaan we samen aan de slag. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, gedachtes en patronen. Zo vormt beweging, met de juiste begeleiding, een spiegel voor jouzelf. Je leert jezelf steeds beter kennen en leert een positieve draai geven aan jouw leven!

Wat voor beweegactiviteiten gaan we doen?

Dit bepaal jij zelf. We kiezen altijd een beweegactiviteit die bij jou past. Dit kan wandelen zijn, spierverstevigende-, of ontspanningsoefeningen of een sport. Het allerbelangrijkste is namelijk dat je plezier hebt in wat je doet. Ook zoeken we een activiteit die past bij jouw fysieke mogelijkheden. Weet je niet zo goed wat je leuk vind? Dan zoeken we dit samen uit.

"Plezier is de sleutel tot succes!"

Samen gaan we aan de slag!
Tijdens het 1 op 1 coachingstraject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke groei. Samen bepalen we jouw doel, jouw stip op de horizon, waar we stapje voor stapje naartoe werken. 

Het traject bestaat uit 3 tot 5 sessies van ongeveer een uur. Hierdoor heb jij echt een stok achter de deur om aan de slag te gaan. 

Het traject is dan ook op maat gemaakt en bestaat meestal uit beweegmomenten en coachingsgesprekken. Samen bepalen we wat jij nodig hebt en hiermee gaan we aan de slag.  

De sessies vinden plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving, bij jou thuis, in de natuur of als je dit liever hebt spreken we ergens anders af. 

 

Let today be the start of something new
Neem contact op
voor een kennismaking

Bedankt! Ik neem binnenkort contact met je op.

Wat levert het me op?

Met dit traject bereik je een diep inzicht in je eigen gedrag, gedachtes en patronen. Je zelfvertrouwen groeit, je ervaart meer rust en hebt meer energie. Hierdoor krijg je weer zin om dingen te doen, met iets nieuws te starten, zoals een hobby, baan of sociale contacten. Ook ervaar je meer levensplezier: Je kunt de dingen op jouw pad beter aan: je wordt veerkrachtiger. Je leert om te gaan met emoties en spanningen. Hierdoor voel je je ontspannen en kun je echt jezelf zijn bij andere mensen. Je ontdekt wie je werkelijk bent en wat jouw unieke kracht is. Je vind je draai in het leven zodat je jouw dromen kunt waarmaken!

Ben jij klaar voor de eerste stap?
Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake twv €65,-. Tijdens het intakegesprek gaan we direct aan de slag met jouw doelen. Wanneer je besluit om aan een van de coachtrajecten deel te nemen krijg je het bedrag van de intake terug als korting op het traject. Heb je alleen een zetje in de rug nodig? Het is ook mogelijk één losse sessie te boeken. 
 

Intensief coachtraject

Basis Coachtraject

* Intakegesprek 

* 4 coachingssessies van c.a. 1,5 uur

* In overleg in te plannen binnen 6 maanden


* In jouw eigen vertrouwde omgeving

* Gericht werken aan het realiseren van jouw droom

* Stel tussendoor je vragen via email of Whatsapp

* Intakegesprek

* 9 coachingssessies van c.a. 1,5uur

*In overleg in te plannen binnen 1 jaar


* In jouw eigen
vertrouwde omgeving

* Gericht werken aan het realiseren van jouw droom

* Stel tussendoor je vragen via email of Whatsapp

€390,-

€795,-

Losse sessie boeken?

Het boeken van een (extra) losse sessie kan voor €65,- per uur exclusief reiskosten.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag?

Laat dan je gegevens en telefoonnummer achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

bottom of page