Mariska Steerneman, 1 op 1 coaching

Kun jij je draai niet vinden?

Voel jij je onzeker en onbegrepen ?

Ik begeleid je graag om weer plezier te krijgen in jouw leven zodat jij het leven kunt

leiden dat jij wilt.

1 op 1 coaching

Kun jij je draai niet vinden?

Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent, of dat je 'anders' bent dan de rest? Loopt je leven daardoor niet zoals je zou willen? Vind je het lastig om met prikkels en emoties om te gaan? Ben je erg gevoelig? Of zit je juist veel in je hoofd? Wil je graag vooruit maar vind je het lastig de stap te zetten?

Ik kan je helpen!

Mijn naam is Mariska. Ik weet hoe het kan zijn als je je draai niet kunt vinden. Ik had vroeger ook het gevoel dat ik anders was, ik paste nergens echt lekker bij. Ik weet uit ervaring hoe het is om je onbegrepen en eenzaam te voelen.

Er was altijd zo'n streng stemmetje in mijn hoofd die mij vertelde dat ik niet goed genoeg was, dat ik gefaald was als persoon.

Tijdens mijn coachingsopleiding leerde ik hoe ik mijn "anders zijn" kon inzetten als mijn unieke kracht. Ik begon steeds meer van mezelf te houden en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik vond steeds meer mijn draai in het leven. Ik werk nog steeds elke dag aan mijzelf en blijf mijzelf herontdekken zodat ik elke dag met plezier het leven kan leiden wat ik wil.

Ook jij kunt weer plezier krijgen in je leven!

Ik weet dat ook jij het in je hebt om je dromen te realiseren. Je hoeft niet te geloven wat anderen over je zeggen. En je hoeft ook niet te luisteren naar dat negatieve stemmetje in je hoofd. 

Wat ik heb geleerd: Wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd zo veel meer dan dat! Het is hoog tijd dat jij jezelf een ander verhaal gaat vertellen. Dat je leert geloven in jezelf. Ook al geloof je het nu zelf nog niet: Het is echt mogelijk! Jij hebt namelijk alles al in je wat nodig is om jouw dromen te realiseren. Om dit te bereiken dien je wel in beweging te komen. 

In beweging komen? Hoe zit dat?

In mijn coachings combineer ik 1 op 1 gesprekken altijd met lichaamsbeweging. Ik geloof namelijk dat beweging een heel belangrijk onderdeel is in jouw persoonlijke groei.

Waarom is bewegen zo belangrijk? Als je beweegt maak je gelukshormonen aan. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Je krijgt nieuwe zin om dingen te doen, je zelfvertrouwen groeit en je kunt helderder denken. Beweging is daarnaast ook een goede uitlaatklep om spanning en emoties los te laten.

Wat doet beweging nog meer?

Hoe jij bent als je beweegt zegt heel veel over jouw gedrag in het dagelijks leven. Ken je bijvoorbeeld je eigen grenzen niet? Dan zul je tijdens  bewegen ook over die grenzen heen gaan. Vind je het lastig om jezelf te motiveren? Of ben je erg streng of hard voor jezelf? Ook dit komt dan tijdens het bewegen naar voren.

Met datgene wat er tijdens het bewegen naar voren komt gaan we samen aan de slag. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, gedachtes en patronen. Zo vormt beweging, met de juiste begeleiding, een spiegel voor jouzelf. Je leert jezelf steeds beter kennen en leert een positieve draai geven aan jouw leven!

Wat voor beweegactiviteiten gaan we doen?

Dit bepaal jij zelf. We kiezen altijd een beweegactiviteit die bij jou past. Het allerbelangrijkste is namelijk dat je plezier hebt in wat je doet. Weet je niet zo goed wat je leuk vind? Dan zoeken we dit samen uit.

"Plezier is de sleutel tot succes!"

Samen gaan we aan de slag!

Tijdens het 1 op 1 coachingstraject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke groei. Samen bepalen we jouw doel, jouw stip op de horizon, waar we stapje voor stapje naartoe werken. 

Het traject bestaat uit wekelijks 1 of 2 sessies van ongeveer een uur. Hierdoor heb jij echt een stok achter de deur om aan de slag te gaan. 

Fun en gezelligheid staat hierbij voorop. Ik geloof namelijk dat je iets alleen volhoudt als je het ook leuk vind om te doen.

Het traject is dan ook op maat gemaakt en bestaat meestal uit beweegmomenten en coachingsgesprekken. Samen bepalen we wat jij nodig hebt en hiermee gaan we aan de slag.  

De sessies vinden plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving, bij jou thuis of als je dit liever hebt spreken we ergens anders af. 

We gaan samen 3 maanden aan de slag. Mijn ervaring is namelijk dat je vanaf 3 maanden resultaten behaald die ook echt blijvend zijn. Het integreren van alle inzichten heeft tijd nodig. Ik ben er graag voor je om je hierbij te ondersteunen.

Neem contact op
voor een kennismaking

Bedankt! Ik neem binnenkort contact met je op.

Wat levert het me op?

Met dit traject bereik je een diep inzicht in je eigen gedrag, gedachtes en patronen. Je zelfvertrouwen groeit, je ervaart meer rust en hebt meer energie. Hierdoor krijg je weer zin om dingen te doen, met iets nieuws te starten, zoals een hobby, baan of sociale contacten. Ook ervaar je meer levensplezier: Je kunt de dingen op jouw pad beter aan: je wordt veerkrachtiger. Je leert om te gaan met emoties en spanningen. Hierdoor voel je je ontspannen en kun je echt jezelf zijn bij andere mensen. Je ontdekt wie je werkelijk bent en wat jouw unieke kracht is. Je vind je draai in het leven zodat je jouw dromen kunt waarmaken!

Ben jij klaar voor de eerste stap?

Meld je dan aan voor een eerste proefmaand. Zo kun jij zelf ervaren wat het je allemaal oplevert.

 

3 maanden 2 uur

Coachingstraject

3 maanden 1 uur

Coachingstraject

* Wekelijks 1 uur begeleiding

* 1 op 1 Coaching en Beweging

* In jouw eigen vertrouwde omgeving

* Gericht werken aan het realiseren van jouw droom

* Stel tussendoor je vragen via email of Whatsapp

€250,- Per Maand

* Intensieve begeleiding van 2 uur per week

* 1 op 1 Coaching en Beweging

* In jouw eigen

vertrouwde omgeving

* Gericht werken aan het realiseren van jouw droom

* Stel tussendoor je vragen via email of Whatsapp

€450,- Per Maand

1 Proefmaand

ter kennismaking

€200,-

1 Proefmaand

ter kennismaking

€400,-

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag?

Laat dan je gegevens en telefoonnummer achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.