top of page
Genieten, Rust, Mindfulness

"Geniet van de kleine dingen in het leven,

want op een dag zul je terugkijken en beseffen dat dit de grote dingen waren"

Bootcamp training

Mindful Wandelen, Eersel, Coaching
  • Facebook Social Icon
Wandelcoching, Mindfulness, Natuur
Ben je op zoek naar balans?

Heb je het gevoel uit balans te zijn? Zit je veel in je hoofd? Voelen de dagelijkse dingen soms als een last? Lijkt het soms alsof je wordt geleefd? En zou je dit graag anders willen? Wil je weer in contact komen met je gevoel? Wil je kunnen genieten van het moment? Heb je behoefte aan rust of ruimte voor jezelf? En weet je nog niet goed hoe je dit voor jezelf kunt creëren?

Zelf heb ik ook meegemaakt dat ik het gevoel had dat ik werd geleefd. Ik was afgesloten van mijn gevoel waardoor ik niet goed wist wat ik zelf eigenlijk wilde. Ook had ik het gevoel dat ik afhankelijk was van anderen, dat ik hen zou verliezen als ik zou stoppen met hen "pleasen" en voor hen zorgen. Maar goed zorgen voor mezelf deed ik eigenlijk niet.

Dankzij meditatie kwam ik weer in contact met mijn gevoel en ontwikkelde ik meer mentale veerkracht. Ik ervaar nu meer rust en plezier in het dagelijks leven en kan intens genieten van de kleinen dingen: ik leef vaker in het moment.

Ook ga ik geregeld wandelen in het bos. Ik heb gemerkt dat wandelen in de natuur een ontspannende en helende werking heeft.

 

Ik geloof dat ook jij het verdient om die rust en ruimte te ervaren zodat je weer plezier hebt in de dingen die je doet. Ik begeleid jou daar graag bij. Daarom ben ik gestart met Mindful Wandelen.

Wat is Mindful wandelen?

Al wandelend door de natuur leer je doormiddel van verschillende oefeningen en technieken in contact te komen met jouw gevoel. Je leert hoe je rust en ruimte kunt creëren voor jezelf zodat je weer plezier krijgt in de dingen die je doet. Hierdoor kun je veerkrachtiger omgaan met lastige of vervelende situaties: Je komt weer in balans.

Elke wandeling heeft een ander thema gelinkt aan mindfulness, meditatie of de menselijke psyche.

Ontspanning en plezier staan hierbij voorop.

Waar?

De wandelingen vinden wekelijks plaats in en rondom Eersel. 

Wanneer?

Elke vrijdag om 10:00 uur

We wandelen het hele jaar door m.u.v. feestdagen.

Hoe kan ik meedoen?

Als je mee wilt lopen laat dan je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

De eerste kennismaking is gratis. Een 10-strippen kaart kun je al aanschaffen voor €82,50. 

Neem voor de andere mogelijkheden contact op.

Loop je met ons mee?

Wil jij ook leren hoe je rust en ruimte kunt creëren voor jezelf? Wil je graag jouw eigen balans hervinden zodat je weer kunt genieten? Heb je behoefte aan een wekelijks momentje van ontspanning en beweging? Loop dan gezellig met ons mee.

bottom of page