top of page
Mariska van Waveren

"Je ontdekt meer over iemand in een uur spelen,

dan in een jaar praten"

Mariska Steerneman

Mariska Steerneman, coaching
Hoi, ik ben Mariska. Welkom op mijn site!

Ik ben Mariska Steerneman. Ik gun het jou dat jij optimaal in jouw kracht komt en ontdekt wat jouw leven het genieten waard maakt.

Uit ervaring weet ik hoe het kan zijn als je je draai niet kunt vinden, vastloopt of het gevoel hebt steeds weer te falen.. Ik had vroeger het gevoel dat ik anders was. Ik voelde me eenzaam en onbegrepen en paste nergens echt lekker bij. 

Ik deed heel erg mijn best om me aan te passen, ik cijferde mezelf weg. Ik kropte emoties op en was als de dood om afgewezen te worden door anderen. Die angst zorgde er ook voor dat ik vaak de stap niet nam om aan iets nieuws te beginnen, buiten mijn "Comfort Zone". Of ik werkte juist heel hard omdat ik het perfect wilde doen. Fouten maken was geen optie. 

Ik wilde heel graag veranderen maar ik wist niet hoe. En eerst wilde ik ook geen hulp van anderen. Dat voelde ook alsof ik had gefaald. Er was altijd zo'n streng stemmetje in mijn hoofd die mij vertelde dat ik niet goed genoeg was, dat ik gefaald was als persoon.

Tijdens mijn coachingsopleiding leerde ik hoe ik mijn emoties op een goede manier kon uiten. Ik leerde beetje bij beetje mijn angst voor afwijzing loslaten. Ik kwam er achter dat ik mijn "anders zijn" juist kan inzetten als mijn unieke kracht. Met behulp van meditatie kwam ik ook weer in contact met mijn gevoel. Ik begon steeds meer van mezelf te houden en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik vond langzaamaan mijn draai in het leven.

Ik leerde ook dat persoonlijke groei een continue proces is. Mijn streven is om elke dag te blijven werken aan mezelf door eerlijk te zijn naar mezelf en naar anderen. Zo kan ik stapje voor stapje mijn dromen waarmaken!

Toen ik ging studeren aan Sporthogeschool wist ik al snel: Bewegen is echt mijn passie! Ik kwam er achter hoe belangrijk beweging is voor een gelukkig en gezond leven, ook voor onze mentale gezondheid. Na mijn studie ging ik daarom aan de slag als bewegingsdeskundige/coach in een verslavingskliniek. Ik deed ervaring op met gedragsproblemen, psychische klachten (zoals depressie, somberheid) en autisme. Ook coachte ik hoogbegaafde- en hooggevoelige mensen. Tijdens mijn werk besefte ik weer hoe belangrijk lichaamsbeweging is voor een gelukkig en gezond leven. 

Ik besloot verder te gaan met coaching en beweging vanuit mijn eigen praktijk MoveTogether.

Vanuit mijn praktijk heb ik o.a. gewerkt als jongerencoach bij Yes We Can Clinics, ik ben ambulant begeleider vanuit de WMO en organiseer jaarlijks losse trainingsdagen en meerdaagse coachingstrajecten in groepsverband. 

Inmiddels heb ik mijn Masteropleiding en train- de trainer opleiding in Coaching en NLP afgerond. Ik blijf mijzelf ontwikkelen met div. cursussen en opleidingen in coaching, psychologie, voeding, beweging, meditatie en mindfulness. Zo blijf ik werken aan mezelf en kan ik steeds meer waarde toevoegen voor jou.

 

Ik hoop jou te mogen inspireren, motiveren en te ondersteunen bij jouw persoonlijke groei. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor meer info.

Presentatie, Beweging, Gezondheid
Voor organisaties

Sportstimulering, participatie en gezondheidsbevordering

Beweging en sport zijn bij uitstek een middel om mensen te activeren en processen op gang te brengen, ofwel mensen letterlijk in beweging te brengen. Daarnaast is sport een krachtige tool om mensen te verbinden en participatie te bevorderen.

Vanuit MoveTogether help ik organisaties die willen inzetten op leefstijlbevordering en vitaliteit. Dit doe ik door het geven van workshops en interactieve lezingen over het belang van beweging. 

Mariska Steerneman, Coach
Voor jou persoonlijk

Coaching, Beweging & Vitaliteit

Kun jij je draai niet vinden? Of ben je op zoek naar balans?

Door voldoende bewegen en een gezonde leefstijl zitten we lekkerder in ons vel. We voelen ons fit, vitaal en hebben energie om dingen te doen. Toch is het vaak lastig een goede balans te vinden. Een combinatie van verschillende factoren bepaalt of we ons helemaal Happy voelen met ons leven. En iedereen is anders. Wat voor de één werkt, werk voor de ander misschien niet. Het is daarom fijn om wat extra ondersteuning te krijgen.

Ik begeleid jou om meer plezier te ervaren in je leven zodat je jouw dromen waar kunt maken. 

bottom of page